nuff

Followers

Friday, December 24, 2010

TENTANG MAJLIS PERTUNANGAN SAYA

Agak terlewat rasanya untuk berkongsi,tapi untuk sebagai ingatan serta kenangan saya gagahkan juga walaupon demam yang arghhhhhhhhhhhh...bila nk baik pong tak tahu


1.PELAMIN PERTUNANGAN





Pelamin tema pink saya menggunakan khidmat BUTIK ZIELYNN"S .Butik ini
 menyediakan perkhidmatan andaman pengantin,pelamin dan khidmat nasihat pada harga terbaik. Saya membuat tempahan dr awal bulan Januari 2010 lagi..**ok,nmpak gelojoh tahap cipan disitu**


2. BAJU PERTUNANGAN
Setelah penat berjalan,membelek majalah2 pengantin,pergi ke expo2 pameran pengantin,Akhirnya saya pilih yang berdekatan dengan rumah saya jugak..Penyakit malas kalau dah datang, memang parah..Saya pilih BUTIK BINA KASEH di Taman Dagang..Lokasi nya betol2 belakang Galaxie Ampang

3.HANTARAN PERTUNANGAN
9 dulang hantaran saya hantar kepada ibu kawan baik saya,tema tetap pink putih juga.Kawan saya dan ibunya selalu menggubah hantaran untuk majlis pertunangan dan perkahwinan.Tapi untuk hantaran dari pihak lelaki,keluarga saya yang gubah.Ok nmpak pelik disitu..FF in law awal2 lagi dh cakap mereka xpandai sngt menggubah2 ni..Al-maklumla,1st time dalam mnghntar rombongan meminang.Sebelom ni mereka menerima kedatangan untuk Kakak En.Faizal,dan gubahan hantaran kakaknya Makciknya dr johor yg tolong.

sebahagian dari hantaran dari saya

4. OP
Ini lagi memeningkan kepala..Sebulan sebelom majlis,saya akhirnya memilih SAIFUL REDUAN RAMLI . Saya disuggestkan oleh kawan baik sepupu saya.Ekceli kazen2 saya pon mahir dalam photographer,tp di majlis2 sebegini,mereka amat diperlukan dalam perkara2 lain.Tapi ada juga yang menjadi photographer.


5. MUA

Pada mulanya saya memilih MUNIE AHMAD ,tapi disebabkan penukaran tarikh yang tak dapat dielakkan, dia xdapat untuk tarikh yg telah ditukar.Nasib saya x bayar full payment,Itupon atas nasihat kak munie juga.Sebabnya saya kalau boleyh semua perkara nk bayar habis..So,Deposit saya burn.Mungkin tiada rezeki saya untuk bekerjasama dengannya.Jadi untuk MUA saya,Saya memilih Makcik Sepupu En faizal untuk majlis saya.Ekceli saya memanggilnya MAk Teh,ada butik andaman sendiri di BANDAR RINCHING SEMENYIH.Alhamdulillah...kesulitan pada saat akhir berjaya diatasi...


Honestly,saya amat2 berpuas hati!!mentransform saya untuk santek..**puji diri sendiri,baeklah,sediakan baldi**
Thanks mak teh!!kita jumpa di hari len ya,,sgt2 puas hati..**hugs**
l
l
l
l
l
l
l
V


nk buat ucapan lagi boleh x??xkira!!!
thnks to our family..jasa kalian sgt2 tersimpan di hati..Sangat berharga!!!
kpd kawn2 yg dtg..sgt terharu!!!..walaupon dh bearabad ,my bff dr skolah rendah datang!!!thnk su..meyh comolot sket..hahhaha
Tima kaseh diatas doa2 kalian..

7 comments:

ardinihumaira said...

cantik sangat2 dear!

AIN MUSTAZA said...

thnks dni..time ni je pong nk chantek..lepas tu dh xde dh..
huhuhu..
dni pon nnti sama juga..doa bnyak2 tau..

merahitujambu said...

cantikkkkk

Anonymous said...

cantik..tahniah...dh jd tunang org dh... =)

~ PIJA ~ said...

congratulations yang....

Ayna Tan said...

slmt bertunang yer..
^_^

kak fiza said...

ain cantik your face very differ but you look very2 cantikkkkk la compare than tuuutttttttttttttttt. heheheheheh. cuma satu je x jemput pun.

There was an error in this gadget