nuff

Followers

Saturday, February 19, 2011

BAHANA MEREMPIT

Ni lah padahnye..
Bukan suka suki mak bapak aku nk merempit sesuka ati aku..
al-maklumlah,,since dapat keje baru ni memerlukan aku pergi balik keje mnjadi pembonceng setia moto lagenda ..Bukan nek dgn mat rempit tak bertauliah..tp nek dgn tunang sendiri.En Faizal dh jd pnghntar setia aku pergi dan balik keje..
Nape x nek kete??giler ko!!xsggop aku nk menempuh jammed yg amat menyakitkan otak..buat lenguh punggung aku je weyh!!

dan disebabkan pergi dan balik keje nek moto..serta kemana2 pon naik moto untuk beli brg dapor ke ,pasar malam ke ape2 ke..Kereta kesayangan aku tu terdampar di parking umah sendirian setelah sekian lama..
smpi mak aku pon berkata, "kenapa dh lama awak xnek kereta?ingtkan pergi pasar malam nek kereta,rupanya nek moto.Kereta tu nk buat ape??kang mak jual kang"..
see??smpi sebegitu sekali mak aku berkata2..
Ekceli mak aku sgt alergic bila aku nek moto..takut jatuh katenya,,Even aku berdiri sebelah moto pon kalau dia nmpak dr jauh dah dijerkahnya aku terjerit2 takut moto hempap aku..Malu weyh!!!

Tapi disebbkan selalu nek moto..minyak kete aku saving weyh!!..isi rm30 tahan 2 mggu..yela..kereta cuma guna sbtu atau ahad je..Bertapa aku mnjadi seorg yg penjimat..
hahahaha.


kesepian...

1 comment:

Artech said...

Dah follow...

Nice blog....

http://gigitancinta.blogspot.com

There was an error in this gadget