nuff

Followers

Thursday, March 17, 2011

PESANAN UNTUK KAU YANG BERNAMA PEREMPUAN

Aku paling menyampah bila kat FB keluar status mcm ni..

-xsabar nk shoopink .nak beli barang2 MAC ..bla..bla..bla..
-Baru lepas beli handbag jenama COACH bla..bla..bla..

bnyak lagi la..Perlu ke ko mention semua ni??cukup je la ko ckp dh beli brg makeup dan lain2..
Xpayah nk mention Jenama itu ini bagai..
Ibarat ko budget2 nk g tahu semua org yg ko tu bnyak duit la bagai..Aku nk muntah hijau.Budget ko tu hot and kt dunia Fb tu ko sorg bnyak duit ke??Tak rasa Riak?Sekali tuhan tarik segalanya3..aku tepuk tgn..

PENDAPAT ORG AKU TAK TAHU..TP INI PENDAPAT AKU..



4 comments:

~ Miss PIJAOSIX~ said...

ramai manusia yang mcm ni kat FB..lagi teruk yg meroyan tak sudah tu...aibkan laki ke bini ke..aish..

OLick SyaSya said...

tawu xpe nok..kdg2 menyirap je..

cm sakai btak la dowg tuh...

haha.kesian manusia cm 2...

ardinihumaira said...

kalau cakap teringin nak beli dni tak kesah.. tapi kalau cakap...


ai dah beli beg LV harga 30juta blablabla laki ai yang belikan memang cantik yu orang len tak buleh beli macam ai..



haaa yang tu memang tak buleh belah..

merahitujambu said...

th xpe..aku paling menyampah org dok tayang baru lepas tgok wayang n bli barang kat pavi..waah..wah2..bagus sgt ke???ahahaha

There was an error in this gadget