nuff

Followers

Tuesday, May 10, 2011

GIVEAWAY GELIMAT GEGURL GOSH




OK..aku jalan2 kat blog GELIMAT ni,dan2 tu dia ade entry baru,pasl nk buat GIVEAWAY ni.Jadi aku pon join..

Pertama kali aku view blog gelimat ni ,mata aku tertumpu pada gambar dia.Sebab gaya dia buat shawl tu.macam HANA TAJIMA pon ye gak..ape ko xletih ke belek2 shawl2 tu???

Untuk memenuhi penyertaan Giveaway ni aku kene sambungkan ayat berikut:-

Merujuk kamus dewan edisi 2018, aku rasa maksud GELIMAT tu ialah dalam erti kata lain macam menyampah dengan seseorg atau sesuatu perkara.




Ok, sesiapa yg nk join GIVEAWAY ni harusla:-
1. menjadi follower blog yg sgt gelimat ini
2.describe apa yang korang pikir bila tgk blog dia.Dia dh bg green light Tak kisah kalau korang nak maki 
      ke apa 
3. Letak tajuk giveaway ni sebagai GIVEAWAY GELIMAT GEGURL GOSH
4. Sila tag at least 3 orang untuk join giveaway ni . Tapi make sure dia tahu diri dia di tag . sama ada 
    Dia join ke tak join , itu dia punya pasal . 
5. Sila letak gambar diatas dalam entry korang.
6. yg terakhir korang kene sambungkan ayat berikut "merujuk kamus dewan edisi 2018 , aku rasa maksud GELIMAT tu ialah ....


ok..aku tag 3 nama


1. PUTERI RIMBA
2. My Little Story
3.Bila Aku Ingin Bersuara



2 comments:

Farah D said...

Hai ain! Thnks fr joining my GA :) btw, awak boleh plih 2 hadiah, so bagi another code yeah :)

and yeah, xpenat pun belek shawl tu. hehe .

Thnks again!

ahmad endo said...

leh menang tu...hehehe

There was an error in this gadget