nuff

Followers

Saturday, May 14, 2011

KES SIMBAH ASID SEMAKIN BERLELUASA.AKU JADI TAKUT NAK KELUAR LUNCH

Serius!!mula2 aku ingt main2.Opismate aku dokla bercerita psl bnda nih.Pada aku slagi x keluar berita atau suratkhabar,selagi tu aku x mahu percaya.Itu la jenis aku.
Tpmlm semalam keluar psl bnda ni.Reaksi aku??erkkkk...takut giler..Then Future MIL aku kata pergi makan dekat2 je.dats mean tingkat 3 la.sebb satu bangunan je pun,xpayah nk linstas2 jalan.Mak aku pon kata mcm tu.Lagi diorg ckp mcm tu,lagi aku takut.Manusia Durjana mana lah yg x berhati perut tuh.Then smlm polis mengedarkan gambar suspek juga nombor plat motor suspek..


Message from IPD tun razak, motor suspect simbah acid, dapat dikesan: honda ex5. WPV 4963. Alert & share this to all.

Now,hari-hari dapat berita buruk tentang penyimbah acid. We are now live in fear.
please BEWARE!!!..

1 comment:

merahitujambu said...

ngeerrrriiiii jeee aku dengar pasal ni...nk kuar tkt...kena ada laki kalau nk kuar..jahat betul

There was an error in this gadget