nuff

Followers

Sunday, July 17, 2011

ESPRESsoup DAN MCDONALDS

Last week hr jumaat aku view entry kak akiss psl soup dalam roti, terus terliur,siap mimpi2 lagi.
Dan disbbkan xnk aku meroyan2 terkenang2 , maka Faizal pon bawak la tempat makan tersebut kt The Mines.Kalau aku drive confirm aku sesat!

pilih antara 2..

mushroom soup in bread, pasta with button mushroom & air fresh orange



Lepas makan kt EspresSoup, Faizal nak makan mekdi,pergh..xkenyang lagi katenye

masing2 dah masuk air...xkn lupa saat ini..gelak berdekah2 smpi  semua org pandang then senyum tgk .

last but not least.

p/s: thnks Beb sebab sanggop melayan kerenah budak kuat makan ni..& thnks jugak kt kak akiss sebb bg info psl sop dalam roti ni..(*_*)


7 comments:

Jeera Zacks said...

Sedapnye wehh!

merahitujambu said...

pergghhh..sedap kot...ko jgn..kang bj kaiwn x muat..buat bj bebesar ckit..=p

AIN MUSTAZA said...

jeera: tau xpe..pergi la weyhh dgn naim

thirah: hahaha..jgn nk bj kawen xmuat sgt la weyh..seram aku mendengarnya

akiss ferrero. said...

sama2 ;)

sampai termimpi2 tuuuu ;)

Cik Jannah said...

haha.. comel. da macam iklan corntos.

Jeera Zacks said...

pergi ngn naim?? alalalallaahai! nak tutti fuity ta dapat lagiii... heh.

liyananayils said...

seri-os kak ain cantik gilerr !

There was an error in this gadget