nuff

Followers

Friday, December 30, 2011

TENTANG DHIA MENJADI FENOMENA??

Kemain lagi malam jumaat semalam.Semua feeling2 #Tentang Dhia .. Timeline FB dan Twitter aku, habis sume pakat tentang Dhia sahaja..HEBAT!! *peluk tubuh angkat2 kening

BUT for me, ending mcm tergantung! bagaimana dengan nasib Ku Salmi, Mak Mertua yg Joring (ayat org perak! =bengis) tu?Nasib Rose sebagai isteri kedua? Nasib Melly , Azmi & Raffi?? 

Mungkin Pengarah mahu penonton semua pikir2 sendiri nasib watak2 yang lain.. 

I got dis from tukang comment citer TENTANG DHIA...very funny!

Atok Azmi = mati terkejut
Bestfriend Zikir = mati eksiden
Ayah Dhia = mati kena santau
Kawan Melly = mati kena bakar
Mak Melly = mati kena bunuh
... Baby Dhia & Zikir = consider mati gakla sebab gugur, kan..
Pak Boon = mati kena dengan hantu raya
Pak cik kedai kopi = mati lepas tengok Melly
... Mak Dhia = mati dalam tidur

Dhia = mati sebab kanser rahim ..:(
Zikir = mati sebab angin ahmar ...:(

Lepas ni ada TENTANG DHIA 2 LAK..tapi slot SERAM.. semua yang mati buru Ku Salmi...tunggu ........huahuahuahuahua!

 "I know who loves me"
"who?"
"ALLAH s.w.t" 
-TentangDhia-

p/s: berdoa moga dihindari dr org yang busuk hati/hasad dengki dll.

3 comments:

mieza said...

buat ending ku salmi giler pn cam ok gak..
ye r. anak sndri mti, cucu tk dpt, bunuh ramai sgt org.
takut sndri.. last2 giler.. haha

Korean Style Online said...

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean fashion. have a nice day...

manis said...

eekekke...kelakar pulak baca statement ni..memang betul la saya yg tgk pun rasa cam ape jerk..

senang je buat cerita, akhirnya semuanya meninggal..hik3.

salam perkenalan. sy folo cni ya!

There was an error in this gadget