nuff

Followers

Saturday, January 7, 2012

CERITA BASI - KONSERT FENOMENA SEARCH DI MIECC 17 DECEMBER 2011

Yess!! aku tau dah nak dekat sebulan tapi akibat ketiadaan masa *budget bizi mcm artis*  dan juga tahap kemalasan TERlampau meninggi maka untuk update entry terbaru sgt la kurengg..

17/12/2011 Konsert Fenomena Search telah berlangsung di Pusat Konvensyen dan Pameran MINES (MIECC)
Hari tu jugak budget2 konon nk jd rockers..*sangat-poyo-sila-muntah-tapi-cri-baldi-sendri* 

di pintu masuk kene Cop mohor
With cousin !.she No 1 fan Amy Search!..btw she yg sponsored my tix.hehehe
Amy!!
Faizal & Me
we!
Tayang T-shirt Search.hak3
Puas!sgt puas .Panas walaupon ade aircond.Tempat sgt cool ok.sgt berprestij!Puas Terkinja2.hahhahaa


Search memang legend!






4 comments:

Rtp Farra Arisha said...

and the search songs is always in my heart...;)

Crew Fathi said...

search memang terbaik.. ^__^

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

AIN MUSTAZA said...

RTP FARRA ARISHA: me tooo...laila namamu teratas salah satu lagu yg xjemu dgr hari2.

CREW FATHI: tau xpe..legenddd kott

EMMET: tq..masih baru lagi dlm dunia blog ni.hehe

There was an error in this gadget