nuff

Followers

Saturday, January 28, 2012

THE VIRAL FACTOR.THEY MAKE MALAYSIA LOOK COOL

Aku rasa filem ni ade kene mengene dgn entry ak yg INI sbb pengarah dia sama tp memo yg ak dpt tajuk filem dia lain.Atau mungkin diorg tuka tajuk last minit?hak3.

Baru lepas bermuvie filem THE VIRAL FACTOR



Dengan selamber boleh main race kat Pavilion Bukit Bintang.Alphard diaorang selamber boleh baraikan macam tuh je.Skyline sikit lagi nak kene hentam.Filem ni shooting dekat lebih 5 buah negara!

Si kacak saya!!

Ade part yang buat aku sedih bila berkait dengan Ibu,Abang,Ayah,Adik dan Anak..sob..sob..sob


p/s: Keluar wayang terus migraine sebab bunyi tembakan bertubi2 tu buat kepala agu bergegar mcm aku yang berada kt tempat tu.haishh


2 comments:

DiriKu said...

waa...siap tengok kat panggung ye?

Nanti nak terai tengoklah XD

ayanuts said...

pperghhh..mcm best ni...xtau plak ctr ni best,,nk kena tgk ni

There was an error in this gadget