nuff

Followers

Thursday, February 9, 2012

SIMPAN DUIT DI BANK SELAMAT.TAPI JUMLAH MAKIN SIKIT

td ak withdraw money form atm machine.B4 tu aku check baki.Alangkah terkejut mawas nye ak baki duit tinggal sejemput.xtau nak nangis ke nak ape.

Aku terpikir sepatutnye ade 2k lebih,tp 1k bawah 500 je ade..*geram gila babeng
maybe ada yg akan cakap "eleh,setakat 1k je dh  meroyan"..  fineeee  ..**emo


ak ade update status psl benda ni.ternyata ramai yang pernah kene dengan bank ni.hurm..




tgk gambar ni!! mcm ni la sememeh muka ak tgh sedih..

aku bukan orang kaya mcm yang lain2.. 1 k tu macam2 ak boleh beli.. sob..sob.sob..**emo lagik


**korang pikir la sendiri bank mana yang ak maksudkan..huk3

3 comments:

loVe puRpLe said...

can i know if jadi mcm nie, ape solution dia (^^)

AIN MUSTAZA said...

babe..i baru 1st time kene..
tu pon balik keje pukul 6 bru chechk kt atm machine
besok,i kene g kaunter,print statement la.

Si Gadis Blogger said...

stakat 1k nak meroyan?? huh.. org kaya leh la cakap macam tu.. x tau rasa kerja :P selalunya MAY**** la :P hihihi.. sbb my friends penah kena.. 300 lesap.. bila tanya dengan bank tu, diorang cakap, tunggu diorang check n diorang akan call balik...

There was an error in this gadget