nuff

Followers

Saturday, April 7, 2012

KLEBANG ORIGINAL COCONUT SHAKE

26 March 2012 bersamaan hari isnin.Dapat berita bos aku telah kehilangan ibu nya pada hari sabtu.
Bos aku non muslim, dia baba nyonya.Maka separuh staff pergi hari tu ke melaka melawat bos aku.Separug lagi staff pergi esoknya..

balik tu,salah sorang staff ajak pergi beli coconut shake..aku xpernah pon rasa.Maka aku ambil peluang untuk rasa ditambah pulak ade org belanja..hek3

berator dengan tabah..

Coconut shake di tangan

Coconut shake kt klebang ni femes gak erk..Agak Remy Ishak lepak sini x kalau balik melaka??hek3


5 comments:

kai said...

wahhh best nye...
kt jb ni ade la gak tapi x seori yang kat klebang kot..

http://list.encikkai.com

zainatul abu bakar said...

wah bestnya coconut shake tu~~

Myra Jay said...

macam sedap je coconut shake tu. ada pluang pergi pntai klebang waJIB try ni

Tracey said...

Huhu..until your post, mcm banyak dah i jmpe pasal kelapa. ahuhuu but yet, dis 1 seems like very nice. ahaha Bw kat cni.

nadia said...

babeee, feberet i ni. sedapnyooo! :)

*hai kak, lame xupdate blog? HAHA. mentang2 dua tiga hari ni ada mood nak update blog. huhu

There was an error in this gadget