nuff

Followers

Saturday, September 29, 2012

MALAM DI FLAMINGGO SELEPAS AKAD NIKAH

Lepas Akad nikah, Cous aku , BFF aku Daia & Aremal terus pergi tlg check in kn kat Hotel Flaminggo Ampang. Memang aku booking situ untuk bersiap untuk majlis sanding esoknya.
Kebetulan Nak celebrate belated befday kawan kitaorg tgh malam nanti, arul.


Dalam puku; 11 malam, selepas settle semua perkara dekat rumah.Orang pelamin pon dah datang untuk pasang pelamin, Aku, Faizal (sah jd suami dah),Cous aku Jija, Kawan2 aku, Rauf,Aremal,Arul & Daia terus pergi Flaminggo..

Masa ni Arul tak tau apa2.Yang dia tau,malam tu aku memang booking kat flaminggo sampi isnin n diorg sume tido situ.

Tapi..kau xkan terlepas la Arull..Telur+tepung wajib ade jugak.

Happy belated bfday arul yg ke 22!
Jejaka2 Nakal
Anddddd We r Officially Husband & Wife..


Lepas tu kitaorg semua lepak minum kat kedai2 belakang hospital Ampang Puteri tu..Then Aku,Jija N Daia bergerak  balik umah. Tak manis kot untuk aku bermalam dengan diorg walaupon memang esok aku pagi2 kene gerak Flaminggo balik.
4 Orang lelaki2 td terus balik hotel n Tidoooo...
                 *** Memang aku xbuat malam berinai.Sebab Aku memang jenis cepat penat+cepat ngantok.
                                   Bayangkan aku bukan jenis yang pakai makeup2 ..hahahha
                                         epastu nk tuka2 baju bagai..oh..itu bukan aku..

2 comments:

Crew Fathi said...

Amboi.. syoknya depa noh..

lepakk.com said...

Kelihatan meriah

There was an error in this gadget