nuff

Followers

Friday, September 28, 2012

TENTANG MAJLIS PERNIKAHAN

Terlewat nk update enrty terbaru..xkisah la org nak baca atau tidak. hahahhaa

Aku nikah 15/9/2012 lepas asar..Bayangkan 2pukul 12 -1 aku boleh berlenggang kangkung keluar dgn akak sepupu aku g beli brg2 lagik.. #adessss


1) MUA NIKAH

Start Makeup pukul 3. Mula2 aku amik MUA dengan RAJA FEENA MAKEUP ARTIST tapi disebabkan ade perkara yang xdapat dielakkan, Kak feena diganti dengan kak aby dari
 ANDAMAN ABY. Mungkin bukan rezeki kami untuk berjumpa.


**maaf gambar Official x dpt lg dri Phtographer.

2) OFFICIAL PHOTOGRAPHER
   Tq ijoy & areep yg sudi bekerjasama dengan kami. Ekceli aku biasa je lepak dekat opis DH sebab cous aku keje situ. DH juga menjadi official photographer untuk SITI SARAH, ELYANA, TENGKU Z, DIRA dan banyak lagi.

3) BAJU NIKAH
Aku tempah dekat butik kawan aku. YASS SWEET . Bayangkan bulan 7 baru aku terhegeh2 nak mencari baju nikah semua.Nasib kawan aku tlg buatkan semua.Aku hanya serah duit dan badan untuk ukuran semua. Padehal baju suami aku awal2 dah siap. Alhamdulillah..aku suka dengan hasil keje kawan aku.

4) HANDBOUQUET
My HB dr KAK AMY  dari MERISIK GALLERY 



5) HENNA
Inai lukis aku amik SENI INAI II 



6) KASUT NIKAH
Disebabkan Baju nikah aku pink+putih/Off white, maka aku combine kan sesuka hati au dengan kasut light pink/purple. Aku dapat idea bila tgk kasut XORA dari DIATERIMANIKAHNYA.
Pasal kasut ni punyalah susah aku nak cari yang berkenan di hati, **cerewet
dari Lot 10, Pavillion,Curve,One Utama, Sunway Pyramid sampi dia pon pening.
Last2 kebetulan ke Sogo,tiba2 ternampak kasut ni brand Elle.aku terus ambil,minta size,try dan terus bayar.

Masa ni tengah try la. Sempat aku suh dia aku snap. **senyumlebar










1 comment:

puteri rimba said...

lama tunggu entry ko pasal big day ko nih..heeeheee

There was an error in this gadget