nuff

Followers

Tuesday, March 17, 2009

♥WELCOME TO MY BLOG :)♥


Hi semue.. selamat datang ke blog aku! first aku nak ucapkan jutaan terima kasih kat korang sebab sudi layari web nih..Sebelum tu nak mintak maap kat korang sumer..aku lambat update blog aku nih..blog ni aku dh buat lama dah..tp disebbkan kat dalam diri aku nih ader tahap kemalasan yang amat tggi..cani la jadinya..he3..

Wokey.. kat sini aku nak cerita skit pasal diri aku mungkin ade korang tak tahu asal usul aku.. sebenarnya aku ni di lahirkan di Kuala Lumpur je.. sekarang dah berumur 21 tahun.... bulan depan aku masuk 22..Hurmm muda lagi... birthday aku 3 APRIL 1987.. erm saper2 yang ingat my birthday thanks kat u all la, you are a really great friend's..I thank god that we met!!! love u all!!muax muax muax. hehe
Aku anak tunggal dalam keluarga..so..mesti korang dpt imagine bertapa aku mengalami tahap kebosanan yg amat tggi dlm diri aku kan?

hahaha..
jap2..nk letak pict aku dgn mak aku..

ni la mak aku..PN RAMNAH BT MUSA...

aku duk dgn mak aku coz mak n abah aku dh lama divorced..
Mak aku nih garang ya amat..tp sporting..hak3..
xde kata2 yg mampu aku luahkan untuk mak aku yg mengandungkan dan melahirkan aku..



I love my mom..She is my everything..

Thank you, Mom..
Three small words.
So much to add.
For all your love and your
support a million words would be too short.
The words, "I love you"
seem too few
to express the love
I have for you.

7 comments:

Anonymous said...

ERMMM
WWOOOWW!
DAH ADE BLOG

OK2 BG AKU ORG PTAMA KUMEN KO NGN KEJE EH...

ERMMM 1ST AKU NAK KUMEN KO NGN TITLE..
AKU RS KALO KO TUKA JD

"MYPAGE.BLOG.MYLIFE"

OK KN???

Anonymous said...

OK 2ND KUMEN..

AKU RS BTTR KO LETAK GMBR2 KO MS KECIK2 SMPI BESO..

O GMBR NGN FAMILY O COUSIN KE!

hehehe aku nak gak market! ;p

tp xyah ah byk sgt

juz letak gmbr bby..kanak2..remaja..till now!

ok kn??

hafizam[sygmu] said...

letak gamba aku lagi ok..

♥cik ayien♥ said...

oit...nak market plak..
sygmu??mati aku kene tarik rambut dgn gf ko kang..
mana aku nak cari pict ko pyzam oit...
hm...xper2..nnti aku letak pict zaman persekolahan...
ngeh3...

hafizam said...

zaman sekolah mana ada gamba aku..
aku pnteng la syg oi
wakkakaka

♥cik ayien♥ said...

ha...
tau xper..
mmg aku kene carik gak la kt albom sekolah..
hak3...
saper suh ponteng..klu x dh boley glamer kt blog aku nih...

LOVE PRINCESS said...

anak tunggal sure dapat aper yg ko idamkan..hak3...

There was an error in this gadget