nuff

Followers

Saturday, July 31, 2010

KUTUK D LAMAN SOSIAL ADEKAH TREN MASA KINI ATAU MNCARI PUBLISITI???



dgn adenye alternatif baru skg ni sperti BLOG,FESBUK,MYSPACE serta beberapa laman sosial yg lain,kutuk mengutuk,maki memaki,sindir mnyindir mcm dh jd trend masa kini.
kdg2 ade yg update status ayat2 yg keluar mmbuatkan org lain trasa ht..


xsalah ko kalau kita berdiam je.xrugi ape2..DIAM adelah lebih baik dr berkata2..
ALLAH akn mmberi ganjaran yg lebih besar jika kita bersabar...

renung2kn ..

2 comments:

Ismail Noh said...

Kadang-kadang orang memburukkan orang lain sebab dengki. Dia tak dapat apa yang orang lain dapat. Sebab itu banyak kes macam ini. Yang peliknya, mereka baling batu sembunyi tangan, tak berani tunjukkan diri :P

♥cik ayien♥ said...

yup..mcm saya ..ade satu fb copy paste sume pict saya..n keluarkan status bukan2...

last week dpt cll and nk jumpa kt umah..gile x takot..rs mcm terancam je dgn pemanggil pompuan ni..then saya buat report polis untuk kslamatan..
jumaat mlm saya tggu tp x muncul2..mcm diperbodohkan..knp smpi mcm tu..gile...

There was an error in this gadget