nuff

Followers

Saturday, November 27, 2010

REDAH AKU DAN KAU PUNYA OLEH BEN ASHAARI

Saya baru je beronline malam ni.tidak sampai 5 minit saya bw,saya ternampak entry terbaru NADIA'S ..Maka saya terus bw ke tuan punya belog yang buat entry ini.Siapa lagi kalau bukan blooger BEN ASHAARI..Setiap entry dia adalah sangat berguna,dan juga ada sahaja cerita yang ingin disampaikan..

5 entry yang saya suka suka baca dari blog BEN ASHAARI :-

1.NAK TACKLE FOLLOWER
Tips ni sangat berguna.Ramai blogger baru yang seakan putus asa untuk meneruskan dunia blog kerana follower yang ciput.Jadi ddengan tips yang diberikan,diharap dapat membantu para blogger baru seperti saya..

2.BAYAR DEPOSIT RUMAH BARU DENGAN DUIT BLOG?
WOWWWWWW!!Itu yang terkeluar dari mulut saya siang tadi bila mana saya bw di blognya dan......hurm..tidak disangka-sangka.Tidak hairanlah bila ramai para blogger baru seakan menjadikannya idola termasuk saya..saluteeee babe!!!

3.KENAPA NUFFNANG AKU '0' JE??
Dalam entry ini,BA menyatakan yang jangan la berblog kalau kamu mahu $$$ sahaja..Pentingkan kualiti blog dahulu,tingkatkan follower.

4.FOLLOW U
BA,Part ni saya terasa sket .hahaha..sebabnya secara jujur sewaktu mula mula berblog perkataan itulah saya guna dahulu apabila ber bw..Tapi sekarang tidak lagi..btol!tak tipu!sebabnya,sendiri mahu ingat la..hahah.Ibaratnya macam kita memaksa orang lain untuk menjadi follower kita..

5.OH CINTA KU
Saya gelak sendiri bila baca entry itu.Sampaikan opismate saya di meja sebelah iaitu KAK LYNN tumpang sekaki..Hakikatnya memang Terjadi didalam realiti bila mana seorang perempuan ingin membodek lelaki..


5 entry yang saya ingin kongsikan bersama adalah :-


1.REMAJA MELAYU CIUM DI BUKIT BINTANG 2010
Sangat biadab dan tidak sopan pasangan remaja ini.Mata saya berbulu je.Kisah dari topik pagi HOT FM.

2.VIDEO REMAJA MELEMPANG PENGEMIS
Sedih bila melihat perlakuan sekumpulan remaja ini melempang pengemis tua.

3.MANA NAK CARI MACAROONS
Hurm..harap BA dapat menolong mencari tempat yang menjual macaroons.Teringin gile

4.MUAH-SUZANNE BRAUTIGAM BY LYRIC
Lagu yang mencuit hati bagi saya

5.SAYA BLOGGER BARU
Entry BA yang pertama buat saya menjoinkan diri..Sangat berguna.

Senangkan??Tidak salah kalau kita mencuba..Buat para blogger yang ingin menjoinkan diri untuk entry ini.sila la klik BEN ASHAARI ini..

SELAMAT MENCUBA DAN SELAMAT BERHARI MINGGU!!


3 comments:

Adam said...

Jom REDAH saya punya pulak ye Redah Aku Dan Kau Punya Oleh Ben Ashaari

aref seven said...

Birthday saya dah dekat….…jom join KEMPEN :parking blog kawan-kawan…panas2 ..http://mencariisteri.blogspot.com/2010/11/kempen-jom-parking-di-blog-kawan-kawan.html

KimiCnoL said...

Bestkan segmen abang ben..gua g xsempat nak join..
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Blogger Kene Rajin Menulis??"

There was an error in this gadget