nuff

Followers

Monday, January 10, 2011

AL-FATIHAH

Petang sabtu lepas balik dr masjid dengan mak,sebab pergi jumpa imam masjid nk minta cop dan sign bagai untuk satu borang ..Sampai2 umah,jiran saya kata budak 3 tahun anak ,cucu sipolan2**maaf saya ada msalah untuk mngenal jiran tetangga** yg duk blok 5 jatuh dr tingkat 2...**rumah saya flat je...kan stalker kan?kan?kan?..dan td jiran saya baru dpt info yg budak tu baru  meninggal td..innalillah
dia terjatuh dari tingat 2 waktu main2 kat tangga..dia main2 kat celah tiang2 tangga tu then terjatuh ke bawah..mungkin agak parah..

info:kosmo



p/s:xkenal la budak tu..kalau tengok muka kenal kot..mana tahu kot saya pernah marah atau pukul budak tu ke..alahaiii

2 comments:

ardinihumaira said...

Ya Rabbi...
bahaya main tepi tangga.. huhu

FaRaShAhiRa said...

anak sapa tu weh? kat umah ke?? xdgr cite pun sal tu.. xde org cite pun

There was an error in this gadget