nuff

Followers

Monday, January 10, 2011

AL-FATIHAH

Petang sabtu lepas balik dr masjid dengan mak,sebab pergi jumpa imam masjid nk minta cop dan sign bagai untuk satu borang ..Sampai2 umah,jiran saya kata budak 3 tahun anak ,cucu sipolan2**maaf saya ada msalah untuk mngenal jiran tetangga** yg duk blok 5 jatuh dr tingkat 2...**rumah saya flat je...kan stalker kan?kan?kan?..dan td jiran saya baru dpt info yg budak tu baru  meninggal td..innalillah
dia terjatuh dari tingat 2 waktu main2 kat tangga..dia main2 kat celah tiang2 tangga tu then terjatuh ke bawah..mungkin agak parah..

info:kosmo



p/s:xkenal la budak tu..kalau tengok muka kenal kot..mana tahu kot saya pernah marah atau pukul budak tu ke..alahaiii

2 comments:

ardinihumaira said...

Ya Rabbi...
bahaya main tepi tangga.. huhu

FaRaShAhiRa said...

anak sapa tu weh? kat umah ke?? xdgr cite pun sal tu.. xde org cite pun