nuff

Followers

Saturday, January 29, 2011

GOOD BYE SISTA2

Sob..sob..sob..
very sad to announce this..Pls Keep in touch ya..

msti sumer tnya kenapa kan??
Neway, aku dpt keje baru,jadeyyyyyyyyyy..sedih tahu x sedih!!
nak nangis...air mata x keluar..**poyo**

so..kenangan kat tempat lama.serius sush lupa.dengan bertemankan 2 sista yg bikin havock

KENANGAN YANG XLEYH LUPA


KAK LYN

1) salu pagi2 masuk opis buka blog artis,then kita sama2 menjoyah dan bergosip pasl artis2 tersebut..Sure malang artis tu kan kene bahan dgn kita dua ekspecialy Fasha!!!
2) sure akak kurus sebab xde org yg duk pelawa akak mentedarah setiap minit dan jam.
3) sure rindu saat nk mengumpat thru YM padehal duk sebelah2..**kantoi**hahaha
4)dah xde agenda pangkah2 kat kalendar
5) boleyh tahu time period masing2 ..**wakakaka**xleyh bla
6) saya dah xleyh makan LAKSA lagik!!!! ***makan lagik***
7) dah xleyh mencarut2 bagai..**sadiss**kami terukk**so wat???**
8) Rindu saat kita jadik stalker then kutuk2 maki2..
9) berlumba2 sendawa macam unta untuk keluarkan angin***fyi kami banyak angin satu badan***
banyak lagik nk taip ni.............


KAK SITI

1) setiap hari isnin akan suh call payment..walaupon akak tahu hri isnin hari malas sedunia???memang kita org (saya + kak lyn) xkan cll..hahaha
2) setiap pukul 4.30 petang akan keluar ym akak terpampang kt screen "collect cheque"..dah xde perkataan lain ke kak??
3) setiap kali turun akan kata "ade bil baru"..
4)Setiap hari akak nk tahu gosip terbaru dr kami..bertapa beruntungnye akak dpt tahu gosip yg bru kuar oven..panasssssssssss..
5) setiap 15 hr bulan kan tnya "nk advance x?"

demmm..realy mis the moment..
dudes....really miss you all...i hope our friendship will always sustain and no matter how far we are....8 of our hearts will always be together forever....=)

p/s::di hari khamis malam jumaat marilah kita pergi mengaji bersama suami masing2 ya..

1 comment:

Amni said...

congratulations dear! insha allah, akan jumpa lagi ramai kawan kan.. saya pon skang kat tempat kerja baru... alhamdulillah, kat sini kawan2 pon tak kurang best nya.. hehehe,...

There was an error in this gadget