nuff

Followers

Thursday, January 27, 2011

MIG METROWEALTH ANNUAL DINNER "1 DEKAT 49 FILEM"

Last Nite MIG METROWEALTH (david teo) buat annual dinner  utk majlis makan malam "MALAM PENGHARGAAN & PENYAMPAIAN BONUS".

Company aku dpt invitation atas nama abg syazrul (sales)..tp ade lg 1 kosong coz satu jmputan untuk 2 org..Jadik...amik ko berebut2 sume nk ngikut..motif sebenar mereka adelah nk jumpa SHAHEIZY SAM..

Tapi malangnya sume terbalik lmbt,jadiknya hanya abg syazrul seorag berteman sepi ke annual dinner .**nape ko x bawak isteri bang??**..opss..nak main mata dengan lisa surihani yeeee..

Congrats SHAHEIZY SAM coz dapat hadiah pakej umrah..duit puluh ribu, rumah semi-d 2 tingkat dan bagai2 la..
**jom ngorat dia**wink2..

Staff MIG yg dh keje 7-8 tahun pong dapat umah..Rezeki masing2 kan..

Hurm..kak AIN (MIG)..disebabkan kita ni dh sama nama,dan saya selalu kacau akak semggu 3 kali.**isnin,rabu,jumaat**..apekata akak bg saya tiket wayang percuma..pelisss...hahahhaa

congrts lagi sekalik kepada staff serta pelakon yg dapat bonus riban2 tu ye..jgn lupa diri pulak bila berjaya..


p/s::mr david..saya nk apply admin boleyh??pelissss

kenangan::sumer rebut2 nk pergi tp kesudahannya hanya abg syazrul je kontang kanting..

4 comments:

nadia said...

knp ain yg xpergi dinner ni?
heeee~

beb, mish youuuu... ;)

liyana said...

best kan die. secara tiba2 je shaheizy sam tu popular. dulu biase2 je kan. rezeki org.. :)

sekamar rindu said...

salam..

singgah folo ur blog....**188

Amni said...

blogger pon ada kena jemput ni.. ada kawan yang pergi.. sayang bukan di sana... kalau tak, nak jugak usha2.. hehehe....


bagus kan david teo.. perghh mesti kaya giler dah dia.. huhu

There was an error in this gadget