nuff

Followers

Tuesday, May 17, 2011

AKU BENCI PUTRAJAYA

Baiknye plan hr ni after lunch dgn my darlings,nk lepak ke putrajaya.Habis makan dalam kul 2 lebih.terus g putrajaya.smpi dalam 3 lebih.1st nk cr bangunan kehakiman tu sbb ade pintu gerbang besi tuh,Dulu pernh shoot dekat situ.tp 2-3 kali aku pusing xjumpa.Then nak cr stesen minyk.mcm hampeh.(tp jumpa jugak).lepas tu nk cr alamanda,berejam jugak la..lama2 masa habis kt dalam kereta..
mengikut pengiraan ade la bazir masa 2-3 jam duk dalam kete.
Lama2 aku naik menyampah..
BALIK!!!!!!!
klu tahu aku gerak g PD terus..
Lepas ni,nk kene bawak GPS yg macho,sape lagi En Faizal la..

SATUU YANG AKU X PUAS HATI TENTANG PUTRAJAYA............ADE SIGNBOARD PONG XMEMBANTU LANGSUNG!!!sekiannnn..


p/s:ramai di FB setuju dengan ayat di atas,.hahhaah

mmpos aku kene kutuk dgn penduduk putrajaya nih.. (T_T)  Dah sah2 ko tuh yang xpandai jalan AIN!!!!!...**hantuk pale kt dinding**

9 comments:

mizzkechique said...

mmg putrajaya mmg signboard dan mmg langsung tak membantu... dulu 1st time msuk sn, memang sesat.. now, dh hebat ttg putrajaya even xduk sn...hahaha..
tp..kn ada icentre, leh tnye jalan if sesat.. kat kompleks B je...

Joni said...

hahaha mmg.. signboard dia mengelirukan... tambahan ujung simpang baru la nak letak.. itu pun 30% belakang pokok yyang rendang tak berbuah... saje je nak buang minyak aku hahaha

AIN MUSTAZA said...

hahaha.itulah yg dikatakan MALU BERTANYA SESAT JALAN!!!..

jadikan pengajaran.ahhahaa

AIN MUSTAZA said...

Joni>>tahu xpe..keliru habisssssss..
kata percint .... masukk kiri..bila masuk kiri..sgnborad lain kata kanan...memang nk kene bako la jawabnye.hahhahhaa

Adam Narzuan said...

hahahaha..sabor jer ler.. itu baru putrajaya.memang pening sket. Kalau cyberjaya lagi pening...

AIN MUSTAZA said...

adam:: mmg td ingt nk ke cyberjaya gak..sbb nk tgk Bangunan KRU..tp..nasb x prgi..kalau x,menangis la jawabnye.hahaha

merahitujambu said...

aku kalau ko letak aku kt sana memang tak hidup.ahahaha...jauh satu hal..jalan cam seksa jee..aku rasa memang tak hidup laa kalau nk jadi kan putrajaya tu macam kl..

AIN MUSTAZA said...

thirah..xnk aku duk sana..dh r umah xde gate.mcm membantu perompak buat keje lg ade la..
lepas tu sunyi.xleyh hidop aku..hahah

faizal chicharito said...

sape kate putrajaya menyusahkan??habaq mai...hahahaha...yg susah nye bg mereka yg selalu duduk di sebelah driver atau di belakang driver...bile sekali kene jadi driver baru nak mengelupor...kikikiki...
putrajaya paling senang tau...sekian...

There was an error in this gadget