nuff

Followers

Tuesday, May 17, 2011

HASIL SELEPAS EXCIDENT

Pergh..betol ckp opismates aku,sure nnti bdan aku sakit satu badan .
Ekceli doc pon ckp mcm tu.and now badan aku dh masuk angin.
Org perempuan kalau jatuh msti kene urut.aku pon x pasti kenapa..
Hurm..dh la today aku nk kuar bersama darling2 aku,.haish..
And mak aku dh pesan malam karang dia panggil makcik urut untuk urut aku..
sure menjerit x hengat nih,



p/s:kene urut jugak sbb badan nk pakai lama kan

2 comments:

merahitujambu said...

aku x penah lagi kena urut..kalau jerit sumbat kain kt mulut ko..ahahaha

AIN MUSTAZA said...

aku takut aku tertendang makcik tu je thirah oit...hhaah.mlm ni makcik tu xde..g urut org kt mana ntah..haishh

There was an error in this gadget