nuff

Followers

Wednesday, May 25, 2011

SEBAB MENGAPA ORANG RAMAI CONCERN TERHADAP AKU.

Tahun 2010/2011

Aku start kuat makan.Sampai menyusahkan hati mak aku.Sampai mak aku pening kepalasetiap kali jiran aku tegor "ainnnn..gemuknye!" dan mak aku akan jwb "menketedarah 24 jam"..Oh mom..tahukah mak bila mak ckp begitu , peratus saham anak mak menurun adelah tinggi?"

Perut aku kembung(xmo guna boroi, nanti self-esteem aku menjunam).Ia terhasil apabila kesan makan TANPA henti terjadi dan peratusnye amat tinggi.Aku kerap lapar.xsmpi sejam lapar balik.Sebab itulah ramai giler Concern kt aku.sungguh xsangka..(buwekkkkk)

Inikah harga untuk sebuah kebahagiaan??org ckp gemuk (berisi )tanda happy.Memang aku tengah happy pon.Tapi aku jd xhappy bila Jeans yg sebelom ini memerlukan tali pinggang sebagai alat sokongan akibat pinggang mcm kerengga dah pandai survive sndri....Dan aku terpaksa tinggalkan zaman2 jeans skg dn pakai material lain yg bukan berasaskan jeans.


ok.Aku nk smbung makan Tiramisu ..Adios.

6 comments:

merahitujambu said...

dgn kata lain buncit..eeeeuuuu...ko amik gambar dr belakng igt x nampak ke perut tu??hahahaha

puteri rimba said...

sama la hu..hu...hu...baju kurung dah banyak tak padan....selongkar almari balik cari baju yang besar2 dulu2 punya yang salah beli...haiyoooo....

AIN MUSTAZA said...

thirah:: hahahaha..dodol la ko ni..seksi x??hahaha

su:: tahu xpe..aku rasa nk wakaf kt bakal anak2 aku nnti bahwa aku mengingatkan mereka bahwasanya mama mereka pernh kurus satu waktu dulu dan femesssssssss.wakakakaka

saiazuan said...

g joging petang2

AIN MUSTAZA said...

saiazuan:: xpe..kasik chance sya menikmati hudop begini sepuasnye dulu kerana sblom ini, saya seorg yg amat kurus mcm hidop kt bosnia..klu kamu tgk masa tu pasti kamu akan ckp "anak sape ni??kurus keringxde isi".
ahhahahaa

Mohd Shukri Fadzillah said...

kalau betul nak jaga, start la puasa.. lagipun bulan posa dekat dah

There was an error in this gadget