nuff

Followers

Thursday, June 23, 2011

SENARAI NAMA/ PAGE YANG MENYAMAR



Senarai laman sesawang yg menyamar jd aku serta menjual nombor hp aku!

ok..Ni list2 stalker serta sifat2 kejinya:-

dianye perangai ,akan add kwn2 aku dulu.lepas tu kwn2 kepada kwn2 aku.dia xkn add aku..kenpe??aku pon tatau..lepas tu dia akan keluar status mcm ni

* perlukan khidmat sex? sila hubungi saya di nombor 012.........
*saya dh mengandung 7/5bulan.bf betina (aku) ni yg buat.ok kelakar sgt.Bila semua commnt ckp mcm2..esoknye dia kata dh gugur..mak bapak dia sah2 jenis bodoh mcm unta.
*Dia akan meroyan ckp mcm2 benda xmasuk akal.an siap upload report polis.siap complete no kete aku.smpi skrg aku jd pungguk rindukan polis.

*aku hutang dia ribu2.kelakar asal x mintak juta 
terus.





ADA DALAM SENARAI FOLLOWERS BLOG AKU .AKU BARU PERASAN.





http://twitter.com/#!/eshaISKANDR
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000648374360

http://www.tagged.com/anabell6486

SIFAT2 KEJI DIA ADELAH PSIKO!! BUAT BANYAK FB.BANYAK TAGGED THEN ADD ORG YG BERKAITAN DENGAN AKU LEPAS TU STATUS MENGARUT.

Besok cnfirm dia meroyan!!bahahhahahaa.
nasib la aku ade MIS department .iaitu bahagian IT..Bila2 masa boleyh dedahkan.saje nk tgk permainan dia.

4 comments:

Mohd Shukri Fadzillah said...

ni bukan tahap stalker dah ni.. ni maniac dah ni... bole report polis..




oh ya! saya dari sini ^_^

syoknya said...

Ni Kes Serius !!
Buat report polis laa..
Baru bayar RM2

lepas tu scan report tu..upload letak kat internet.. hantar salinan report tu kat

http://www.google.com/support/blogger/bin/request.py?hl=en&contact_type=main_tos

merahitujambu said...

perggghhh...sampai macam tu pon ada..apa punya orang ni..baik ko jaga2..jgn sampai di bomoh ko dh..ngee~

ahmad endo said...

die hard fan ko tu...repot je...

There was an error in this gadget