nuff

Followers

Thursday, June 23, 2011

TERINGIN NAK HACK BLOG ORANG!

!


Selamat Malam!!..Dah lama xjoin segmen BenAshaari,akhirnya aku berkesempatan juga walaupon lg beberapa jam , minit, saat dan detik segmen ni akan TAMMAT.

Teringin nak hacked blog2 di bawah ni :-

1. Dni - sebab ade je bisness serta ngomelan yg best2.(pesanan kepada Dni xde ke cita2 nk hadiahkan ain ape2?*ok muka xmalu minta pelempang*

2. Lia - sebabnye selalu bertuka2 muzik kt blog.kdg2 ade je alunan muzik dalam drama2 kt tv (pesanan kepada Lia mana ko dpt semua lagu/muzik tu?tujukan lagu untuk aku pelissss)

3. ZackZukhairi - sebab kartun dia comel2 belaka.Lagipon setiap isi kandungan entry dia boleyh bikin tersenyum / ketawa sendiri. (pesanan kepada ZackZukhairi, tolong ajar lukis kartun kenot2 tu x?)

4. Thira - sebab dia buat online bisnes kerongsang atau klip untuk tudung dan juga rambut yg comel2. (pesanan kepada Thira bila nk bagi kelip/ kerongsang free???)

5 comments:

d_tieah said...

Blog ZackZukhairi??? Yeah.. Not bad kan.. Giler best entry blog dia.. Tapi sekarang dah kurang.. Penat dah buat kartun kot.. Hahaha,,

AIN MUSTAZA said...

yup..gelak sendri je bila baca..
skrg ni kan dia dh kt msia..keje part time..mybe xde massa la kot

aku dan segalanya said...

http://segalanyaaku.blogspot.com/


jgn hack blog sy eh..hihihi

solomolo said...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

singgah sini nak tahu blog mana yg nak dihack... heee~

teringin nak hack blog

There was an error in this gadget