nuff

Followers

Thursday, July 21, 2011

SAYA BLOGGER BERTUAH ITU

Ingat x GA yg blog dia bakal di make up and touch up oleh AYEEMAYAM
yg entry dia yg INI
GA dianjurkan oleh NADIA dan antara pemenang yg bertuah itu adalah aku! ye aku..ye..aku..xpayah korg nk kebil2kan mata tu!! memang aku.. ok, tau korg mesti kata "xbertuah" dah kan??? **x-kisah**


Header yg baru ade rama-rama tu baru je AYEEMAYAM siapkan malam td.. Simple sahaja..sama mcm aku yg suka sesimple yg mungkin.. Ekceli feveret colour aku biru, pink, hitam , merah dan putih. Tp aku pilih biru je..Kang juling bijik mata aku combine 5 colours sekali gus pulek. kan...

Nk buat ucapan sket untuk mereka..
Thnks my darl NADIA  coz anjurkan GA ni .. 1st time menang.so keterujaan tu amat tggi..
Thnks AYEEMAYAM  sbb melayan kerenah budak kecik ni yg nk itu nk ini dan ade jugak permintaan yg merapu..(*_*)..

sesiapa yg nk buat header boleyh pergi ke blog AYEEMAYAM . InsyaAllah AYEEMAYAM  
akan melayan dan memenuhi permintaan anda..

2 comments:

merahitujambu said...

tak sabar nk tunggu header aku pulak..heee

teha said...

ayeem buat ke ni? tomei rama2 tu :)

There was an error in this gadget