nuff

Followers

Thursday, July 7, 2011

5 BLOG PILIHAN HATI BY NADIAFARAHIDA

sticky Post! til 7 july 2011
Untuk entry terbaru sila scroll down.. thank U




Last join segmen/blog nadia awal taun hari tu kot..Skrg nadia buat segmen lagi,haruslah kan menjoinkan diri.Bukan ape, dengan cara ni dpt kenal2 antara blogger2 lain.

5 BLOG YANG SUKA BACA IALAH :-

1. ARDINIHUMAIRA atau lebih mesra dgn panggilan Dni.Memang wajib view setiap entry terbaru.Dni pon ada buat bisness sendiri secara online seperti Felt craft untuk hadiah & doorgift yang comel2.

2. BENASHAARI sebab blog dia best.Ada pesanan2 yang boleh diambil kira untuk blogger2 baru macam saya.


3. DIATERIMANIKAHNYA atau mesra dengan nama Xora.Blog xora banyak info2 tentang persiapan perkahwinan/pertunangan.info2 tentang vendor2 yang bagos serta tips2 menarik untuk bride-2-be.

4. ZACKZUKHAIRI atau lebih popular dengan panggilan Zack.Siapa xkenal dengan dia.blog dia penuh dengan kartun ketot bulat tu.kadang2 ape yg dia taip dalam entry tu boleh tersenyum sendiri.Boleh hilang tension.

5. MERAHITUJAMBU sebab suka gaduh dengan dia.nama dia cik Thirah ngok ngek.bahahaha.Dia pon sama macam Dni.Buat Bisnes Online dengan menjual kerongsang atau klip untuk tudung dan juga rambut yang comel2.


done!!! 5 blog pilihan yang suka baca.

kepada para blogger yang ingin join segmen ni senang sahaja syarat2 nya.

1. letak header nadiafarahida ..klik SINI untuk dapatkan header tersebut.
2. tajuk entry: 5 blog pilihan hati by Nadiafarahida
3. senarai 5 blog yang korang suka baca and kenapa.

Da siap 5 blog?akhir sekali  paste kan url entry korang tu kat ruang komen INI


2 comments:

merahitujambu said...

menarik nih!!x sangka ko suka baca blog aku..ekekeke..

Anonymous said...

why not:)

There was an error in this gadget