nuff

Followers

Wednesday, August 10, 2011

JALAN JALAN CARI MEE KOLOK

Tgh hari waktu lunch td tetiba otak aku terbayang2 mee kolok.Adess..ni malas ni kalau tekak dok nak makan macam2.Setelah aku meroyan dalam Fb,kesudahannya ex-opismate org sarawakian bg tau kt diamond square ade.Dia pon salu makan situ.ok la...maka..kita memulakan destinasi jalan2 cr makan smpi kenyang bersama ain...






Kalau xsilap pelakon mahmud ali bashah pon ade.atau mungkin dia owner kat situ kot..

UNTUK TEMPAHAN TEMPAT DUDUK SILA DAIL 03-4021 0100

Ni map ke Restoran dapur Sarawak kat Diamond Square


9 comments:

Nyamuk Terbang said...

err mee kolok?
ok first time dgr

iedaurora said...

hi follo kamu...

AIN MUSTAZA said...

yup..makanan sarawak

Liyana Lunia said...

hi dear, sedap tak mee kolok dekat situ? parent i ada kedai ats dia. hee parent i suka tp cm xberani nak makan sbb xpnah mkn punnn :P

d_tieah said...

Mi kolok memang sedappppppppppppp kalau betul ramuannya.. Hehehe..

mr_mrs mikko said...

aku pun rindu mo mkn mee kolok!
prnh mkn msa pegi srwk ari tu...
mo cari d sabah ni..
x sedaaaap! wuuaaaa

merahitujambu said...

APA TU??AKU X TH PON...

AIN MUSTAZA said...

liyana:- sedap..ala..ibarat mcm mee sup je..tp dia nye mee guna yee mee.

d_tieah:-tahu xpe..

mrs mikko:- makan kt sabah ape?/yg i tau kuih cincin..coz hr tu my mom g sabah dia bawak balik kuih cincin..dengn mutiara .hahaha

AIN MUSTAZA said...

thirah:- itu makanan sarawak selain ikan masin terubuk, kek lapis laksa sarawak..huhuhuhu...

There was an error in this gadget