nuff

Followers

Monday, August 8, 2011

SAMBAL SOTONG

Semalam aku masak lauk yang simple for berbuka.Jadilah untuk kami  makan. teringin nk buat sambal sotong.Akhirnye termakbul jugak.lauk2 lain pon ade sardin,ayam golek,sambal belacan.simple?kan aku dh kata memang simple.Bak kata jiran2 aku, "jimatnye la hai aku ni". plus mom xcerewet sangat berbanding aku yg kdg2 cerewet.So,senang la..

sambal sotong made by me

air sirap bandung 

durian sebagai pencuci mulut.akibatnye,tekak jd panas.


Ekceli aku nk buat bubur cha-cha sebagai pencuci mulut.Tp cha-cha tu xde pulak jual kt area kedai umah aku.Xde rezeki..insyallah next week aku pastikan bubur cha-cha sebagai hidangan pencuci mulut untuk berbuka.

2 comments:

merahitujambu said...

wah..leleh kottt

Heidi Shafiq said...

peh.. sambal sotong, durian n bandung.. triple mantap..! :D

There was an error in this gadget