nuff

Followers

Thursday, September 29, 2011

SESI MEMERAH OTAK DENGAN TREASURE HUNT

Bersawang dh blog ni .Hari ni baru terasa nk buat entry baru..Sikap kemalasan yg amat tinggi tersemat kt jiwa tu pasal xterupdate.

TREASURE HUNT??? mesti korang suka kn.Aku first time kot bru nk sosial2 ni.Company bru ni xnk jd anti sosial tp ade gak yg xpuas ht bila dh terlampau peramah dan popular..opssssss...popular ke???budget hott plak aku nih..

aku tgh semak pale otak sbb soklan treasure hunt untuk sabtu ni dh keluar.Untuk pengetahuan korang tema dis year "jalan2 cr makan"..dr kl-ipoh.so sumer berkaitan dngan makanan.. seramai 84 team dengan lebih 300 org pserta menjoinkan dr..haish..harapan nk menang tu mcm tipis.tp xkisah..for fun jee punnn..

soklannye ialah :-
for this treasure what each team has to hand to me
is a produce that fisherman gather from the sea
If brand showing what a kind of birds is called in Malaysia
i am able to see on the container of the product you deliver
 I will surely give you the points awarded for this treasure


korang rasa betol x jwapan aku IKAN SARDIN AYAM BRANDS??

benda ni aku kene beli ..then pg sabtu nnti dalam perjalanan ke ipoh bru diorg bg 3soklan lg..haish..


Tema untuk makan malam pulak adalah
GLITTERS (BLINK – BLINK) in sync with the dinner theme, “MALAM SERIBU BINTANG”
Aku dh malas nk pikir2..aku bantai je beli dress biasa.xde BLINK sgt pon..jnji ade blink kt tengah2 ..jadilah.hahah




No comments:

There was an error in this gadget