nuff

Followers

Saturday, August 25, 2012

BEKAS TELUR ZAMAN DULU DULU

Aku nye zaman 'dulu2' tu mcm zaman batu pulak..

Aku tengah mencari bekas telur yang plastik silver tu..Yang dulu2 nye orang kahwin nye style..
aku memang NAKKKK sangat.

Lagipon memang aku nk sangat bagi telur..Zaman ni,kurang dh org bg tetamu telur.

Agak2 ade jual lagi ke?? 





Sumber : KAK FIZA


Kalau boleh, aku nk Back2Tradisional . . . makan pon nk berhidang,tp aku pikir2 sape pulak yg rajin skg ni nk hidang2 bagai...

Tapi..aku x pakai catering.. keluarga2 berkumpul memasak.. dannnnnn akan ade rewang serta berkampung before tarikh tu.! 

4 comments:

scha cha said...

waaaaaaaaah..
da nk kawin?
thniah! :)

Everything's Everythings said...

aah betul la dh kurang bagi bunga telur, last time aku dapat ferrero rocher lagi tu -.-"
sdp mmg sdp, tapi xsesedap telur and mkn dgn kicap hak2

Anonymous said...

Assalamualaikum.. Saudari.. sy pn minat mcm tu.. sy blm nk berkahwin lg.. tp mencari bekas bunga telur mcm tu.. dh jmpe ke? kalau dh sudilah bgtau sy ye di smi9787@yahoo.com.. trm ksh.. hrp sgt..

Anonymous said...

Assalamualaikum...saya berkahwin thn 2008 dan mmg nak sgt pakai sarung kilat y cmni..Alhamdulillah...jumpa jugak. Makcik saya beli di bandaraya Melaka...

There was an error in this gadget