nuff

Followers

Wednesday, August 29, 2012

PSY - GANGNAM STYLE JADI FENOMENA



Tiba-tiba 'Gangnam Style' menjadi fenomena!
Memula aku dgr, aku terpikir 'demmmmnnn ...lagu ape ni?tp muzik dia style la bila dengar'

Lalu aku turn on hari2 video ni..
sampaikan mak aku tegur begini
"Tak payah nak Oppa Gangnam sangat...kang opah ko bangun dari kubur tu  Ganyang ko baru tau sebab asyik nyanyi lagu tu je!"

Mungkin lagu ni belom sebati lagi kat jiwa mak aku.dats y la..xpe2 pelan2 kayuh...nanti lama2 silap2 mak aku yang asyik oppa gangnam je..hahaha



1 comment:

Everything's Everythings said...

hak2, xtaw la kenapa lagu ni famous sgt xD
aku rasa byk lagi lagu kpop yg best tapi mngkin video dia agk funny kot

There was an error in this gadget