nuff

Followers

Thursday, August 2, 2012

MURAHNYA REZEKI BILA HIDUP BERJIRAN

Eh..eh..ayat aku mcm 'bila hidup berjiran, xpayah masak,hari2 lauk jiran tetangga bagi'.  
hahahahha.
Ekceli lama dh aku merengek2 like baby mintak susu kt jiran sebelah umah aku nih.
Sape suh dulu dia offer cekodok udang kat aku.tgk skg aku dh terbayang2.

Memang rezeki aku, semalam dia bagi sepinggan cekodok udangg.. perasaan bila dapat tu rasa mcm nak lompat bintang empatpuluhjutakali!!

bukan tu je, jiran yg sewa umah aku tu, pon bg makanan,..roti canai.Alhamdulillah..



p/s: tak baik bermasam muka dengan jiran..sok lusa kita dalam kesusahan, jiran2 jugak yang tolong


No comments:

There was an error in this gadget