nuff

Followers

Monday, October 29, 2012

THE FUDGE AND CREAM FACTORY AT SURIA KLCC

Semalam hari mencuci mata.
Ekceli aku nak beli baju2 keje/jalan disebabkan berat badan aku naik tanpa segan silu sekarang ni.
Tapi tiada yang berkenan di hati/mata dan jiwa.

Maka,Since dah sampai di Klcc, Marilah kita membasahkan tekak di THE FUDGE AND CREAM FACTORY . 



Aku sorang je order.En Faizal kongsi dengan aku sebab before tu kitaorg dh melantak sizzling dengan spagheti carbonara. **mana la berat badan x segan silu naikkkk!

Aku amik Nut Abt Choc/ Nut Waffle bowl

Sedapppp sangat...banyak kekacang2 ... weeeeeee


Lot K23B, 2nd Floor
Suria KLCC
Kuala Lumpur

3 comments:

Aperture Kinetics said...

untunglaaa

Nurfaezah Abdullah said...

looks delicious. but alah sikit lah ngan kacang huhu.

Razil Tahir said...

eeeee... kena pergi neh!!
WAJIB!! xd

There was an error in this gadget