nuff

Followers

Tuesday, November 27, 2012

KEHAMILAN KOSONG??

Orang Kata Mengandung anak sulung memang banyak dugaan

Nak kongsi cerita 

.last period 7Sept 2012 sepatutnya skrg aku dh 11weeks...8 oct 2012 aku mula  pergi klinik untuk checkup 

selepas lewat sehari tak datang period , dan keputusan memang +tive. Then doc suruh datang untuk next 

appoinment untuk scan.bila scan doc kata kehamilan aku xsama dengan pengiraan period.Then Doc  suh 

datang untuk next appoinment


Semalam, aku pergi checkup klinik lain pulak.Dan sepatutnye kehamilan masuk 3 bulan.Tapi bila scan Doc 

cakap benda yang sama macam doctor yang mula2 saya pergi checkup.


 Heartbeattak nampak..sepatutnye dah nampak kaki/tangan.


Akhirnye doc srh refer hospital....

Today, aku pergi Hospital Tawakal dan buat appoinment dgn gynae Dr Siti..Then dia pon cakap benda sama. ikut scan baru 5 weeks. Sepatutnya 11 weeks (3bulan) . Heartbeat xde,just kantung je.

Aku kene buat ujian darah..amik darah semua.Khamis ni dtg lagi untuk buat blood test kali kedua dan baru dpt result mcm mana..doc bgtau maybe early prgnt @ kandungan ni x menjadi . Kalau -tive, means aku kene D & C

neway,ape2 pon yang terjadi kami berdua redha je.. Kuasa tuhan mungkin ade hikmah disebaliknya..

Bak Kata Gynae aku
" hal2 persenyawaan ni kuasa tuhan. Kita kene terima segala ketentuanya"

1 comment:

merahitujambu said...

baru lagi..byk masa lagi kan...insyaALLAH..moga dpt ko dpt baby...

There was an error in this gadget