nuff

Followers

Thursday, September 5, 2013

PUDING CILI


Merah menyala koooooooo

Mula-mula ak dpt ni hampir setahun yang lepas. Opkos time makan beradap aku. Tak sempat nak rasaaaaaa langsung.. Puding cili ni opismate aku yang sponsor. Import mak dia dari Bahau. Mak dia pandai masak + buat lauk pengantin + ketua rewang kat kampung . 

So, dis time ak order untuk letak atas dulang hantaran cousin aku. Mak dia siap bg sebekal lagi untuk aku makannnn.. Dalam dia isi kacang tumbuk. Ak tak tahu macam mana boleh dibentuk macamni!! Siap ade tangkai cili lagiiii kooo



Merah mak ngah ko cili nya!!! 


1 comment:

cikji said...

sy pun penah tgk org create bebuahan camnih.kemain berkilat bagai,kretip! tp tangkai cili tuh dia create jgk ker?nmpk mcm real. btw mai follow sini, salam kenal :)

There was an error in this gadget