nuff

Followers

Tuesday, February 4, 2014

SIHAT CARA SHARIFAH SAKINAH



Lupakan tentang kontroversi membabitkn SS (Stand for SHARIFAH SAKINAH)


SUMPAH!!!
Aku suka gile badan dia!!!
Membandingkan dengan badan aku yang sekarang ni bagai langit dengan bumi kate kooooooo

Badan aku bagai di pam pam!!
Stress aku tengok badan sendiri kat cermin.
Tapi berat still maintain 45-47
Berat yang sama sebelum kahwin.
Cuma bentuk fizikal badan yang berubah. *pitam*

Aku memang follow IG SS 
Bangga gile dengan dia yang berjaya dpatkan badan six pax.

Rupanya dia ade anjurkan #FitnesSakinah

Semalam aku dengan faizal berjogging kat KLCC
Gigih koooo aku terus beli kasut sebab memang aku takde langsung kasut sport. Itulah alasan kenapa mengapa aku malas sangat nk exercise.. Kah3 **alasan**

I like PINK
Habis 2 round la aku pusing taman klcc tuh. TAPIiiii bukan berjogging .. Berjalan je kekdahnya. Faizal je jogging. Tak mampu aku nk ikut dia. Cisss **salahkan badan yang dh gedempol**

Nampak SS dgn pengikutnya... Bagus si SS ni.. Xkedekut kongsi ilmu.. Ekceli sesiapa yang nak #FitnessSakinah kene booking dulu...


Gambar zaman muda belia remaja kurus kering nak mampos.. tahun 2009-2010
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V


INI GAMBAR TERKINI !!!! HARAP X PECAH LAH SCREEN LAPTOP/IPAD/PC KORANG

muka bahagia lepas makan sepinggan spagheti carbonara
Bahagia bila nampak Cheese cake!!!


INSTAGRAM FITNES SAKINAH

TWITTER FITNESSAKINAH
https://twitter.com/FitnesSakinah


Mari kita amalkan cara hidup sihat!!
chewah

4 comments:

merahitujambu said...

Serius wei kurus x lawa..aku rasa skang ni maintain ok...cuma keba sihat dan seksi..wahhhh

merahitujambu said...

Serius wei kurus x lawa..aku rasa skang ni maintain ok...cuma keba sihat dan seksi..wahhhh

Amirul said...

Seksi juga SS ni. Fitness dia boleh dijadikan ikutan, tapi pemakaiannya tak boleh follow.

Bitt (doubeIS) said...

ok la tu pernah merasa kurus..pernah merasa gumuks gak hehehehe yang penting kita pon nak fit-kan :)

There was an error in this gadget