nuff

Followers

Wednesday, July 2, 2014

MENU DIET

Dah masuk 4 ramadhan dah hari ni.
Harap-harap belom ada yang ponteng

Masuk hari ke-4 ramadhan ni dah ada yang turun berat badan belom?
kikihkihkihkih..

Awal tahun hari tu,
Kemain aku nak kuruskan badan,kurangkan berat badan segala..
angan-angan mat jenin la aku.
Dalam pada tu gigih aku menggoogle resepi diet.
Terjumpa blog Cik Epal , antara menu yang aku buat atau boleh dikatakan tiap2 hari buat *itupon kalau peratus kerajinan aku tinggi* adalah Honey Grilled Chicken



Resepinya aku ikut Cik epal jugak..

Hirisan daging ayam perap dengan madu, parsley, oregano & blackpepper.
Grill dengan Olive oil, Campak carrot, brokoli ,cili benggala merah dan hijau (motif sebab aku nak nampak menarik bila bermain dengan colour) kah3.
Hias dengan buah blueberry dan strawberry..

Aku panggang guna pemanggang ajaib mak aku..
senang je weyh..



Pemanggang ajaib cap ibu kongsi dengan anak



Paling gigih nak hias dengan buah strawberry dengan blueberry bagai..Gigih weyh mencariiii..





1 comment:

mai has said...

ayam campurbuah2an sesuatu yang baru ni...boleh la nak cuba...:-)

There was an error in this gadget