nuff

Followers

Wednesday, October 7, 2015

SATU TAHUN DUA BULAN

1 tahun 2 bulan dah berlalu

bersawang2 dah blog aku ni

mood nk update tu ade

TAPI mood nak menaip tu alahaiiii kelauttt oiiiii...

Doa2kan mood update/menaip tu sampai la ke aku.


p/s:: kehidupan sekarang dah berubah 360 darjah dah.. Alhamdulillah






3 comments:

merahitujambu said...

lebih bahagia ada org ke 3 =)

tiga lalat said...

xper, blog bukanla hakmilik kekalls ;p

Amir renovation said...

Assalamualaikum tuan/ puan. Sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy sambung rumah,pasang tile,plaster siling,wayaring,waterproofing,bumbung,plumbing,mengecat,grill dan owning,porch keta,autogate,vinyl floor,wallpaper,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,cheras,kl,ampang,damansara,puchong,nilai,sepang,bndr sri putra. Hubungi sy d no 0192945175 or wssp sy di no 01129110298 (amir)

There was an error in this gadget