nuff

Followers

Sunday, January 23, 2011

MAK SAKIT

naseb aku balik awal masa annual dinner td..
Kitaorang pon ingt nak berjalan,tapi mcm xde mood..Jadi terus menuju ke rumah,menonton AKU MASIH DARA &NGANGKUNG di Astro First.
Setengah jam kemudian..mak keluar bilik lepas tu terbaring depan aku,
Rupa2nya mak sakit atau angin..Punca sebab xmakan satu hari.TIDAK MAKAN NASI..hanya makan rojak buah dan pecal..
Terus aku panaskan nasi,letak kicap.tapi tetap xnak makan..
Bagi air panas suam pon xnak..
BUNTU..ye ..Nasib En faizal ade..JAdi tnpa buang masa.aku terus bawak mak ke rumah pakcik di Pandan jaya.kenapa pandan jaya??kenapa x terus klinik atau hospital??sebab mak aku berkers xnak..Now dah ade kat umah pakcik n terus tido sini..mak still terbaring..mengerang kesakitan..Tapi alhamdulillah td dh muntah2..so,angin semua dh keluar la..


**aku anak tunggal,mak aku ibu tunggal..dapat x korang bayangkan kalau aku je kat rumah tu?sure kelam kabut..Thnks untuk Tunang tersayang..**
**walaubagaimanapon,tidak semestinya aku tiada siapa2..thnks untuk makcik pakcik ,dan juga kakak2 sepupu aku,tnpa mereka..huruhara aku..





p/s::STALKER..kamu senang hati bukan dengan entry saya yg ini??memang itu yg kamu nak dan seperti yg kamu katakan atau berdoa (kalaulah doa kamu tu ALLAH nk makbulkan..WALLAHUALAM.)kamu nk saya mati,mak saya mati kerana bagi kamu kami ni sial kan??pelik..nk jadi stalker..tp menggunakan gambar saya..DASAR pengecut..hahahahaha..opsss...ALLAHUAKBAR...moga tuhan tunjukkan kamu jalan yg benar.sebelom terlambat..mintak2 la ampun kepadaNYA ..kerana DIA MAHA PENGAMPUN..saya marah??ye.,,kalau kau marah kan aku..hanya ko dengan aku ..tapi ko babitkn seluruh ahli keluarga aku..dan kalau ko gentle..xpayah guna gambar aku..guna lah gambar sendri kalau nk burukkan org pon.Kesian..keluarga ko pon still msg aku lagi..pelik..

1 comment:

ardinihumaira said...

semoga ur mom cepat sembuh, amin...


p/s: susah bila orang tak puas hati dengan kita

There was an error in this gadget