nuff

Followers

Sunday, March 13, 2011

TRAGEDI

Sesape yang Kg kat Perak, Tnya la family korg kg Jeram Mengkuang tu kat mana..Korg tahu x?ni rasanya 2nd time aku pergi kt sini.1st time masa kecik2 dulu..Perjalanan dia kiri kanan hutan..lampu jalan xde langsung..Kereta xbanyak lalu....**oh biasa je tu**
TAPIII yang menjadi xbiasa nye..boleyh pulak kereta breakdown kat tgh jalan tu..Betol2 kat tang corner..Korang bayangkanlah!!gelap gelita..Time tu masing2 teringat cerita dulu2..Haishh.,mls aku nk citer..TAWAKAL je kami..Pakcik aku call sedara kitaorg..Then dia dtg dgn viva,lpas tu adik dia dtg n sedara kitaorg yang rumah dia yg kami nk pergi pon dtg ..Kami semua nek kete viva td n pergi dulu ke umah yg nk dituju..Lepas baiki n rasa boleyh jalan sket, waja pon smpi..Time ni,rasa syukur sgt2..korg tahu x time tu nk menjengah ke tengah malam..mak aku dh siap buka emas2 kat badan dia masuk dalam poket seluar.Aku time tu dh xpandang kiri kanan..aku pandang bawah je..adoii...memang aku seram habisss..
Kami balik kL dalam kul 12 lebih..sampi kl pg td dalam kul 3 lebih..Alhamdulillah..selamat smpi akhrnya..

Lepas ni kalau nk ajak aku balik kg..aku kene tnya dulu kot ade pergi kg jeram mengkuang x?kalau ye..aku pikir berkali2..Serammmmmmmmmmmmmm..

1 comment:

merahitujambu said...

ain--jom join contest aku jom

There was an error in this gadget